Home > Latest Interest, Luahan, wsifz > KFC Hot Rods

KFC Hot Rods

:+: November 21, 2008 :+: Leave a comment Go to comments
KFC HotRods

KFC HotRods

setelah meleleh-leleh air liur ajan duk tgk iklan KFC Hotrods kat TV tu, ajan pun ajak ar zizul makan KFC.. Sanggup ni datang kt rawang sebab nak makan KFC punya pasal walaupun kat shah alam ada je kfc (biasalah alasan nak jupe BF, hahaha)
Dah ajan kata nak datang makan KFC, zizul mesti ok jej jawabnyer..g la KFC kat rawang tu..
masuk2 je kfc terus cari menu hotrods tu.. ajan tunjuk tu la menu dia nak makan.. tapi tgk iklan dia,satu set dua cucuk je, fries ngan air.. pikir jap, walaupun kurus tapi rasa xcukup tuh! so ubah keputusan.. makan snack plate sorang satu ditambah dengan 4 hotrods ala-carte..

RESULT:
Pas dapat : “Apsal bentuk dia xsama cam dalam gambar tu?”
Pas Rasa : “Macam xdebexa pun dgn ayam goreng biasa dia, cuma xde tulang”
Bila dah abis dua ketul ayam : “xhabis la” – nilah punca kitaorg kurus

Kesimpulan:biasa je hotrods ni.. best sebab xde tulang dan sikit. xbest sebab cam mahal plak compare dengan ayam goreng kfc yg biasa tuh.. rasa dia sama jerk..

  1. :+: November 22, 2008 :+: at 1:28 am

    “xhabis la” – nilah punca kitaorg kurus<<< ths 1 is klaka lah!kekeke

  2. :+: November 22, 2008 :+: at 9:31 am

    tu mmg hakikat.. xdpt nak dinafikan… pas makan dua ketul confirm air xhabis, roti xhabis.. camne nak gemuk camni! adoiyaii

  3. ajan
    :+: November 22, 2008 :+: at 9:33 am

    hahhahahahahaha…. tamak lagi.. xsedar tangki masing2 kecik jer… beli mcm leh habes jer… ish laa..

  4. :+: November 22, 2008 :+: at 10:44 am

    kamu berdua telah di tagged..check it out in my blog..hehe

  5. nazsnua
    :+: January 15, 2009 :+: at 2:05 pm

    ko g kfc yg mana??depan balai o atas bukit sana???

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: