Home > Luahan, uthm, wsifz > PSM a.k.a Final Year Project!

PSM a.k.a Final Year Project!

:+: March 19, 2008 :+: Leave a comment Go to comments

Tertekannyer wat PSM… Rasa masa tu xcukup2 jer… Padahal dah start wat project tu dari awal2 sem lagi, bukan last minute punyer kerja.. Dah semakin hampir dengan tarikh akhir ni hidup rasa lebih tertekan, hidup dah mula tak terurus, tido dah mcm xtido, mandi pun pikir psm.. adoiii.. psm.. psm..

Bebanan lebih terasa dengan test 2 yg kunjung tiba, time ni la lecturer nak wat test pastu dan dan plak time ni dia nak suh present group project. Bilik zizul dah xmacam bilik, meja komputer dah xmacam meja komputer, katil dah xde rupe katil.. bila tgk katil sendiri, meja komputer sendiri terdetik kat hati , ini ke engineer wannabe? hahahaha perasan sendiri lak.. tapi insyaallah! electrical engineer wannabe! Dalam 4 or 5 tahun lagi kena berusaha keras ke arah Ir. Azizul and Ir. Afzan.. Impian setiap pelajar engineering, mendapatkan Ir. bila dah keje nanti.. hehehe

t8 a look at engineer bed and desk! hehehe

Katil + Meja Komputer zizul~

Meja Katil

Katil yang dah xde rupa katil~ p/s: Tepi Bantal ada Pump dan Akuarium Mini

picwsifz_123.jpg

Circuit Kontroversi!!! Hahaha
picwsifz_124.jpg

Meja Komputer ke ni?

picwsifz_125.jpg

  1. eyta sanchez
    :+: March 20, 2008 :+: at 9:02 am

    huhu..dah lama aku tak melawat korang nyer blog🙂
    gile sibuk wat psm heheheheh..
    anyway best of luck!
    aku pn dh dapat tempat nak wat L.I ,next week g intibiu..rm600 beb elaun~

  2. suzie_daisy
    :+: March 20, 2008 :+: at 12:27 pm

    eerr..sama aku..dh nak pecah kepala ni😦 mkn igt FYP, tdo igt FYP,segala2 nye FYP la

  3. ajan
    :+: March 20, 2008 :+: at 3:10 pm

    ita.. skrg ni musim FYP laaaaa… 3/4 presentation… waaaaa!!

  4. shakira
    :+: March 24, 2008 :+: at 2:07 pm

    hi..leh bekenalan?? hekhek..

  5. dolah
    :+: March 28, 2008 :+: at 6:51 pm

    xleh berkenalan

  6. crazyloveman
    :+: April 3, 2008 :+: at 7:35 pm

    i doakan u dpi Ir. tu ok…
    hihihi
    keep da contact k…

  7. nasren7585
    :+: April 13, 2008 :+: at 6:00 pm

    hm.. tak kenal tp mcm phm jerk pasaan org y tgh buat psm..same lar.hehehehe.
    but neway just wanna say thanks sbb bg link utk download lg tilla – rela..lagu tu mmg penah glamer ms sy kecik2 dulu. n now i’m 23..tak igt la . maybe dlm thn 1990++ mcm tu la..when i was standard 1.

  8. :+: July 25, 2008 :+: at 6:23 am

    Hi, Could you email me the final year project abstracts whatever you may have and also this project’s detailed description in English to sivigshankar@gmail.com

  9. gie
    :+: March 19, 2009 :+: at 12:53 am

    ermmm…sama lah ak pun..
    baca blog nie, sama dgn luahan hati ak skang…
    pegi mn2 still ingt psm…psm ooo psm, bila nak settle nie..

  10. David
    :+: July 27, 2010 :+: at 11:24 pm

    Mirip kamar aku ni

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: