Home > Latest Interest, moViE @ wayang > The Game Plan

The Game Plan

:+: January 17, 2008 :+: Leave a comment Go to comments

Yes! setelah lama xupdate pasal life kitaorg, kali ni dapat pun ruang nak update.. hehehe.. asyik update lagu je.. aritu tgk lah cite The Game Plan.. cite lakonan The Rock, Roselyn Sanchez, Kyra Sedgwick, Morris Chestnut dan Madison Pettis. Cite ni mengisahkan Joe Kingman (lakonan The Rock), sorang quarterback american footbal yang amatlah terkenal.. kaya lak tu.. tetiba datang sorang budak kecik yang mengaku dirinya sebagai anak kepada the rock ni.. apa lagi, kelam kabut jadi the rock ni, budak kecik yg pandai, bercakap pun pandai, pusing2 pun pandai. Macam2 lah benda pelik berlaku bila budak kecik ni ada, lifestyle the rock pun jadi berubah, dengan menyerapkan elemen lawak, tergelak2 la gak kitaorg tgk cite ni, xmembosankanlah.. ada gak part sedih, terutama time tahu kebenaran sebenar mengenai ibu kepada budak perempuan ni a.k.a ex-wife the rock.. sape yang xtgk lagi tu, bleh la gi tgk.. xrugi la.. but cite ni quite simple.. daripada 5 bintang, kitarong kasi 3.5 bintang (kelip2) hehehe..

ni trailer cite ni..

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: