Home > Latest Interest > Impak Maksima

Impak Maksima

:+: August 31, 2007 :+: Leave a comment Go to comments

Setelah sekian lama xmenonton muvee sesama (lama  la sgt), ni lah filem yg kitaorg g tengok kt summit tu.. mula2 merancang nak tgk pkul 3, skali couple seat yg best dah takde, so delay la pkul 5.40.. fuh! lama giler melepak kt summit yg xde ape2 tu  menanti jam 5.. ajan lak xhabis2 tanya dah pkul 5 ke belum, abis tenaga dari makan eskrim mcD tu nak menjawab sabarlah syg.. hehehe..

Cite  impak maksima tu pkul 5.50 br start, biasalh byk sgt iklan merdeka.. huhu.. dari 5 bintang, kitaorg kasi 4 bintang utk kategori filem melayu.. jalan cerita muvee tu ok, skrip pun bleh tahan.. mula2 si awal a.k.a hero cite tu cakap pasal pakej2 tu xdelah lawak sgt, tapi bila dia dah repeat benda yg sama utk semua benda jadi lawak plak benda tu.. semua benda masuk dalam pakej.. si cat farish plak, mmg lawak ar.. byk je pantun dia.. cakap nak berbunga2.. part paling org gelak dalam panggung tu bila cat farish berpantun ngan mak dia, silap call.. siap sorong papan tarik papan tu… hahaha..

part dia wat drift and drag tu ok ar.. mmg  real ar.. tgk pun best je… tapi bila sampai part grafik pkai comp.. mmg kantoi terang2.. bab kereta meletup, kereta eksiden ngan masuk bawah lori (ni plg kantoi, nampak sgt tampal) tu mmg fail ar.. xpelah, at least ada kemajuan sket la dalam filem melayu.. even xmenjadi tapi better dari dulu ar.. bab kata ahmad idham, klu nak effect cam  cite org putih kasi ar modal cam org putih.. hehehe…

lagi satu pasal cite ni, hero dia xbape hero ar..sepatutnya si awal tu yg hero, tapi last2 eizlan yusof tu plak yg jadi penyelamat… apedaa.. huhu..

Impak Maksima

Categories: Latest Interest
  1. FIZ
    :+: March 1, 2008 :+: at 4:21 pm

    AAAAXXAAXXXAAX

  2. NNN
    :+: March 22, 2008 :+: at 11:46 am

    Nak tahu ayie tu laju tak kereta dia

  3. :+: June 13, 2008 :+: at 1:03 pm

    hai ayie saya nak jumpa awak di klcc boleh ke

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: