Home > Latest Interest > Rush Hour 3

Rush Hour 3

:+: August 16, 2007 :+: Leave a comment Go to comments

last week, ajan, zizul, huda, kemar n nor g tgk movie kt summit..cite rush hour 3. ..punyer la semngat nk tgk smpi booked tiket dlu takot xde seat. hihi pastu dpt lak dugaan masa nk g BP.. tgh cun2 nk g, leh lak Pn Zarina aka supervisor ajan n huda suh submit borang cadangan tajuk psm.. pastu siap suh anta petang tu gak, tekanan perasaan btul.. tgh syok2 nak g tgk cite dia bagi keje lak.. kelam kabut ar ajan ke hulu ke hilir nak penuhkan borang tu.. jumpe en arif la, photostat borang la.. sik baik ar sempat gak g summit.. sampai summit pun masa tu tggal 10min before movie start, dengan jasa nor yg tolong belikan tiket, dapat gak akhirnya tgk Rush Hour 3…

Cite rush hour 3 best ar! dari 5 bintang, leh kasi 4 bintang yang bersinar, kelip2 lagi.. hehehehe.. lawak dia best, pecah perut ar gak nak gelak, tapi juara gelak mmg trophy gold ngan silver kema ngan huda ar pegang.. apsal kitaorg kasi 4 bintng dari 5 bintang coz jalan cerita dia kurang kick ar.. jalan cite rush hour 2 lagi best ar.. bukanlah xbest lgsg jalan cite dia, klu compare ngan cite Love Is Cinta tu, mmg jalan cite ni jauh lagi best ar… hehehe…

Part plg best time ending laa..part dorg berlakon xjd tuh…lupe skrip laa…salah pronounce laaa… mmg lawak arr.. xsangka jackie chan still xbrape fasih speaking…lidah keras lagi… kalu amek MUET ..ade harapan part speaking tuh fail..huhuhu

 

Rush Hour 3

Poster RH3

Categories: Latest Interest
  1. eyta baik laaa
    :+: August 16, 2007 :+: at 2:11 pm

    makcik..
    sejak bile yang pandai tuleh blog nie?muskil aku!!!!

  2. :+: August 16, 2007 :+: at 10:56 pm

    tetiba je dapat ilham dan nafsu nak ber’blog gak..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: